Personale

 • Freddy Christensen - Indehaver, sælger, Autoteknikker
  Startede Vamdrup Biler i 1995, siden har værkstedet kun vokset sig større. Vi har et forsat stigende bilsalg. Det vil oftest være Freddy du få i røret hvis du ringer til os. Freddy er at finde på værkstedet når der er rigtig travlt, ellers er det ham der står for indkøb samt salg af biler. Freddy er udlært i 1985 ved en lokal mekaniker her i Vamdrup. Da Freddy fik mulighed for at starte selvstændigt, var han ikke et øjeblik i tvivl om at dette var hans drøm.


 • Jens Kiel Kjelde - Autoteknikker
  Startede som mekaniker ved os i 2008. Jens har taget alle Autopartners efteruddannelser og vil være i stand til at klare alle opgaver. Jens står for den daglige drift af værkstedet (værkfører), og vil sammen med vores lærlinge stå parat til at hjælpe dig. Jens er udlært ultimo 2005 ved et Autopartner værksted i Egtved.


 • Kristian Kronborg – Mekanikerlærling
  Kristian har siden han var meget ung, elsket alt der har en motor Det var derfor meget naturligt for os at ansætte ham som fejedreng. Den 1. juli 2012 startede Kristian sin læretid. Kristian er en ung fyr, der værner om sit håndværk – og slipper ikke sit arbejde, før alting er som det skal være. Når du møder Kristian fornemmer du hurtigt at han er et ungt menneske med masser af energi og drive.


 • Simon Nicolaisen – Mekanikerlærling
  Fra Simon var 13 år, har han sammen med sin far rodet i biler! Hans læretid ved os startede den 1. august 2013. Simon er en ung mand der virkelig brænder for sit arbejde – han stiller sig ikke tilfreds med noget, før ALT er tip top i orden. Da Simon var færdig med sit grundforløb på skolen – opfordrede skolen ham til at forsætte via Elite/ talent linjen. Dette vil medføre både regions, Danmarks samt Europamesterskab indenfor hans fag. Vi vil selvfølgelig støtte Simon hele vejen!


Find os her

Vamdrup Biler

Industrivej 14
6580 Vamdrup

Tlf: 75 58 35 31
CVR: 18667770

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
7:00 - 17:00
7:00 - 16:30

Salgsafdeling:
Søndag 10:00 - 16:00
Ring først 40683531