Freddy Christensen
Indehaver, sælger, Autoteknikker
Jens Kiel Kjelde
Autoteknikker
Simon Nicolaisen
Mekanikerlærling
Kasper Styrbæk Hadberg
Mekanikerlærling

Medarbejder historie

 

Freddy Christensen - Startede Vamdrup Biler i 1995, siden har værkstedet kun vokset sig større. Vi har et forsat stigende bilsalg. Det vil oftest være Freddy du få i røret hvis du ringer til os. Freddy er at finde på værkstedet når der er rigtig travlt, ellers er det ham der står for indkøb samt salg af biler. Freddy er udlært i 1985 ved en lokal mekaniker her i Vamdrup. Da Freddy fik mulighed for at starte selvstændigt, var han ikke et øjeblik i tvivl om at dette var hans drøm.

Jens Kiel Kjelde - Startede som mekaniker ved os i 2008. Jens har taget alle Autopartners efteruddannelser og vil være i stand til at klare alle opgaver. Jens står for den daglige drift af værkstedet (værkfører), og vil sammen med vores lærlinge stå parat til at hjælpe dig. Jens er udlært ultimo 2005 ved et Autopartner værksted i Egtved.

Simon Nicolaisen - Fra Simon var 13 år, har han sammen med sin far rodet i biler! Hans læretid ved os startede den 1. august 2013. Simon er en ung mand der virkelig brænder for sit arbejde – han stiller sig ikke tilfreds med noget, før ALT er tip top i orden. Da Simon var færdig med sit grundforløb på skolen – opfordrede skolen ham til at forsætte via Elite/ talent linjen. Dette vil medføre både regions, Danmarks samt Europamesterskab indenfor hans fag. Vi vil selvfølgelig støtte Simon hele vejen!
Simon valgte i juni 2017 (efter end læretid) at rejse til Grønland, for at arbejde som mekaniker på Thulebasen. I marts 2018 kom Simon tilbage til Danmark, hvor han også kom tilbage til os, men nu som udlært Autoteknikker.

Kasper Styrbæk Hadberg - er Vamdrup Bilers lærling. Kasper bliver 3 årslærling pr. 1. februar 2019. Inden Kasper startede ved os, har han afsluttet 9. klasse samt været på HHX. Det er helt sikkert at Kasper vil tage imod vores kunder med stort smil på læben!

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev