Freddy Christensen
Indehaver, sælger, Autoteknikker
Patrick Bryhl Pedersen
Værkfører/Autoteknikker
Mikkel Nielsen Grav Elling
Mekanikerlærling
Morten Grungaard Bertelsen
Mekanikerlærling
Christoffer Kristensen
Fejedreng

Medarbejder historie

 

Freddy – Freddy er indehaver af Vamdrup biler, som i 2021 har fejret sit 25 års jubilæum. Freddy har bygget autoværkstedet op fra bunden, og enhver af hans kunder har han selv skaffet. 
I 2006 valgte Freddy at udvide Vamdrup Biler med køb og salg af biler. Det er hovedsageligt her Freddy slår sin folder, og har sin interesse.

Patrick – 1. marts 2021 blev Patrick ansat som værkføre hos os. Patrick er udlært ved Suzuki/Mazda i Kolding, hvor han efterfølgende var i 6 år. Derefter tog han turen til Tesla I århus, hvor han blev i 4 år - efterfølgende et år ved Tesla i vejle. Patrick tog turen til USA, hvor han deltog i Tesla Olympic. Her han han prale af at komme hjem som den 2. bedste på verdensplan!
Patrick er en mand med stor erfaring, der vil have kontakten med vores kunder i forbindelse med bilreparationer. Patrick er bosiddende I Vamdrup.

Mikkel – Mikkel blev ansat hos os i 2020, og der nu 2. års lærling.
Der er altid blevet rodet i motorer, så Mikkel er helt sikkert i sit rette element.
Der bliver aldrig sagt nej, hvis man beder om en hjælpende hånd, og det er med et smil på læben hver gang. Han har desuden det overordnede ansvar for vores dæklager, som han styre med hård hånd. Mikkel er bosiddende i Vamdrup.

Morten – Morten er vores energiske og pertentlige lærling. Karrieren startede ved Skovhus biler, hvor han var de første 6 måneder af hans læretid. Vamdrup Biler har herefter haft glæden af hans fiske og meget kundevenlig sind. I fritiden kan Morten lide at bruge sin krop, derfor sidder der også en god overarm på ham. Morten er bosiddende i Jels.

Christoffer – Vamdrup Bilers fejedreng. Cristoffer afsluttede sin 9. klasse sommeren 2019. Valgte herefter at tage et års som udviklingsstudent i Mexico. Desværre stoppede COV-19 hans eventyr. Vi er derfor så heldige at have ham tilbage her på værkstedet, hvor han hjælper så godt han kan.


 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev