75 58 35 31
Servicebooking

Om os

På vores værksted reparere og servicere vi alle biler uanset mærke og årgang. Vi er en del af AutoPartner værkstederne, hvor vi løbende gennemgår kurser og efteruddannelse, for altid at være up-to-date med den nyeste teknologi og de nyeste bilmærker- og modeller.

Kort sagt: Vamdrup Biler er altid i udvikling.

For at kunne dokumentere kvaliteten i vores arbejde, bliver vi mindst 1 gang årligt kontrolleret at FDM – dette er dintryghed for ordentligt arbejde!

Hos os er det vigtigt at kunden er i centrum, derfor tager vi altid hånd om hver enkelt kunde. Vi skaber den tryghed kunden behøver – dette gælder både de store, men selvfølgelig også vores små, faste såvel som nye kunder.

Skal du købe ny bil?

I 2007 byggede vi en udstilling til vores værksted. Hos Vamdrup Biler finder du altid et udvalg af klargjorte brugte biler i alle prisklasser. Du er altid velkommen til at kigge forbi, og se hvad vi har stående, spørg os gerne ved specielle ønsker, da vi oftest ved om der er nye biler på vej.

Vi har igennem årene importeret en del biler - går du med et ønske om en helt speciel bil, hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige.